O nama


Edomaćica je online platforma koja služi za promociju i ujedinjavanje svih žena rukotvoraca, poduzetnica i kreativaca na području cijele Bosne i Hercegovine, ali i šire.

Iza web platforme www.edomacica.com stoji Udruženje za Ekonomsko osnaživanje Žena Edomaćica.
Želja nam je da ova stranica postane najveća platforma kreativaca na kojoj će se promovisati domaći radovi, dobijati podrška, savjeti i pomoć u samoj promociji malog biznisa.

Na našoj platformi možete vidjeti veliki broj proizvoda žena iz Bosne i Hercegovine koje ne možete vidjeti u slobodnoj prodaji, veliki broj usluga koje nude žene, prehrambenih, ali i poljoprivrednih proizvoda, jer vodimo se onim da je domaće ipak najbolje.

Edomaćica nudi ženama da potpuno besplatno objave svoje ručne radove. Veliki broj artikala trenutno se nalazi na online platformi, raspoređen u 19 kategorija s akcentom na domaćoj proizvodnji.

Kako bi postali korisnici dovoljno je samo da se registrujete besplatno i počnete objavljivati artikle koje prodajete ili usluge koje nudite. Za svaku vrstu pomoći kontaktirajte nas na info@edomacica.com ili putem FB stranice Edomaćica ili Edomaćica grupa.

Ova online platforma je izrađena u okviru projekta “Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu ReLOaD”, koji finansira Evropska unija (EU), a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u BiH. Sadržaj ove online platforme, isključiva je odgovornost {Udruženje za Ekonomsko Osnaživanje Žena Edomaćica } i ni na koji način ne odražava stavove Evropske unije (EU), niti Razvojnog programa Ujedinjenih nacija (UNDP).

Izradu online platforme je sufinansirala općina Stari Grad Sarajevo.

Ekonomsko osnaživanje i samozapošljavanje žena je jedan od ključnih prioriteta projekta ReLOaD. Više informacija o #ReLOaD potražite na: https://www.facebook.com/RELOADWesternBalkans/

http://www.ba.undp.org/content/bosnia_and_herzegovina/en/home/operations/projects/poverty_reduction/regional-programme-on-local-democracy-in-the-western-balkans--re.html

about-img
about-img