...

Cijena

55 KM

Lokacija

Sarajevo

Stanje

Novo

Objavljeno

Prije 317 dana

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal
Dostava putem pošte je dostupna za ovaj artikal

Detaljani opis


Dermal krema za psorijazu

Fizička bol svakako nije najvažniji razlog da se otpočne borba sa psorijazom.

Sa psorijazom svakako ima nelagode, pošto crvene fleke na koži mogu boleti jako kao ispucale usne. Takođe prisutan je snažan svrab koji ponekad izgleda kao da nikada neće prestati. Kada je oblačenje u pitanju, crvenilo na koži na područjima poput unutrašnjeg dijela butina, može učiniti da nošenje hlača bude prilično neugodno, ako ne i nemoguće.

Ono što je mnogo veći problem sa psorijazom je taj, da u slučaju neliječenja, bolest može prerasti u hroničnu bolest, postići takav stepen, da crvene fleke na koži, koje su nam do juče predstavljale najveći problem, postanu smiješne, jer psorijaza počinje napadati i zglobove, a sami zglobovi više nisu samo estetski ili modni problem.

Čak i ako bolest srećom ne napreduje, stalna prisutnost crvenila na koži, pogotovo ako je isto crvenilo prisutno na stalno vidljivim djelovima tijela kao št su lice, vrat ruke, dovodi do srama pacijenta, delimičnom povlačenju iz društvenog života kao i lošiji učinak na poslu ili prilikom učenja, sve zbog nesigurnosti zbog svog izgleda.

Na kraju treba istaći, da je dosadašnja praksa pokazla da je liječenje psorijaze, vrlo neugodno, u smislu da dugo traje i da se posjete ambulantama i klinikama , moraju odvijati u pravilnim intervalima. Sam ishod liječenja je uvijek nepredvidiv.

U tom smislu potreba da se pokuša sa nekim riješenjem koje će biti brzo i učinkovito, svakako je na top listi prioriteta, svih osoba, kojima su ove crvene fleke na koži, postale nezgodni saputnik.

Pročitajte više o Dermal Gelu na https://www.maxponuda.com/dermal/

Ako želite da naručite odmah, ostavite ime i telefon u privatnoj poruci.

Privatna poruka
Kontakt telefon
Kontaktirajte prodavača